Bekijk onze speeltuigen

Ziehier alles wat wij voor u kunnen doen.  Mocht je zelf een speelidee hebben denken wij daar natuurlijk graag over na!

Contacteer de speelpleinbouwers

Apenparcours

ONZE HIT!

Wij bouwen een lang slingerend speeltoestel uit verschillende onderdelen.  Er is plaats voor evenwicht, behendigheid, kracht, lenigheid.  We bouwen onderdelen voor kleuters, voor 9-jarigen, voor 12-jarigen, onderdelen die de juffen ook geregeld eens willen testen, ...  Dit toestel is zeer modulair.  We kunnen bouwen op gras, op tegels, op beton, op zand, ...   Doordat we in dit toestel nergens de valhoogte van 60 centimeter overschrijden moet er helemaal geen valdempende ondergrond geplaatst te worden.

 
Prijzen en meer info

de Huizekes

ons knuffeltje!

4 verschillende doch soortgelijke huisjes in een dorpje bij elkaar, 4 huisjes met elkaar verbonden via een makkelijke en ook via een uitdagende weg.      De 4 huizekes hebben elk een andere sfeer: de blauwe bungalow is vanbinnen bekleed met gekleurde bollen, het groene zadeldak-huisje heeft allerhande prutserijen binnenin, het rode blokhuis is precies een dierenkooi of gevangenis, het gele dooshuisje heeft binnenin verschillende voelelementen.   De huisjes worden met elkaar verbonden via een brug met 4 verschillende ondergronden, en ook via 4 evenwicht-  en behendigheids-oefeningen.

 

 

Prijzen en meer info

KAMPENZONE

Op het speelplein, op de speelplaats, in de tuin, maakt niet uit, één ding staat vast: kinderen moeten weer meer kampen gaan bouwen!  Omdat dit in deze tijd veelal niet meer mag of als gevaarlijk of zelfs als kattenkwaad gezien wordt bieden wij u een 'kampenzone' aan als speeltoestel.                                                                             De kinderen kunnen in deze veilige speelzone (onze kampenzone voldoet aan de EN1176-norm betreffende de veiligheid van speeltoestellen) verder bouwen aan een aantal reeds opgebouwde constructies.  De kinderen kunnen muren opbouwen met tand-en groefplanken, kunnen daken maken met tentzeil of planken, vensters steken, een vloertje leggen, een hangmat hangen, een vlag monteren, ...  We zorgen voor allerhande aanbod zodat de kids creatief aan de slag kunnen en hun eigen unieke kamp opbouwen

 
 
 
 
 
 
 
Prijzen en meer info

Paal- en Boomhutten

ONZE TROTS!

We krijgen steeds meer vraag om paal- en boomhutten te bouwen op scholen en speelpleinen.  Natuurlijk zijn wij daar zeer blij mee!  Maar pas op, wij bouwen geen tuinhuisjes op palen noch boomchalets in rijke tuinen.  Wij werken steeds voor kinderen, dus een boomhut bij ons wordt steeds een speeltoestel!

 
Prijzen en meer info

SPIDERKID

ONS ZOTSTE, MAFSTE, LEUKSTE!

Dit vinden wij het meest speelimpulsen biedende toestel dat we tot nog toe konden bedenken!  Naast klimmen en klauteren en bewegen en springen en nog vanalles lokt dit speeltoestel ook tik- en andere regelspelen uit.

 

 
Prijzen en meer info

Kleutertoestel Octopus

ONS PARELTJE!

Hier zijn we zeer trots op: onze eigen 'speeltoren'.  We zijn er in geslaagd om een leuk speeltoestel voor kleuters te ontwerpen dat toch zeer laag bij de grond (onder de 60cm) blijft wat betreft valhoogte.  Dit zorgt ervoor dat er geen speciale valdemping zoals rubbertegels, zand, of houtschilfers moeten aangebracht worden.  Dat maakt het toestel natuurlijk lekker betaalbaar!  Onze 'octopus' bestaat uit 8 speel-armen van elk 3 meter lang die naar een achthoekig platform leiden.

 
Prijzen en meer info

kweetniehoetoffeklimmuur

Wij bouwen een houten klimmuur, maar dan in 't supertof!  Naast de traditionele klimgrepen werken we ook met wielen, handvaten, touwen, riemen, blokjes, buizen, ...  hoe gekker en uitdagender hoe liever!   Dankzij de vele speelse variaties blijft deze horizontale klimmuur voor de kinderen boeiend.   We kunnen de klimmuur zowel tegen een bestaande muur als midden in een veld of midden op een speelplaats bouwen of als omheining opbouwen.       We brengen ook een bordje aan met extra uitdagingen voor de grotere spelers.

 
Prijzen en meer info

Speciallekes

In het kader van een groter project willen we al eens wat extra's bouwen zoals een zandbak, panna-voetbalveldje, podium, tribune, duikelstangen, hangmatzone, ...       Deze toestellen bieden we eigenlijk NIET aan want daar zijn andere firma's genoeg voor te vinden die dit kunnen, wij bouwen liever onze eigen uitvindingen.  Echter binnen een groter project (bvb. je plaatst een paalhut met apenparcours en kampenzone) dan staan wij zeker open om ook extra bouwwerken op ons te nemen.

 
 
 
Prijzen en meer info

Twist & Shout

De Twist & Shout is een spel waarbij de kinderen handen, voeten, maar ook hoofd en kont lenig alle kanten op dienen te bewegen om de gekleurde stippen die overal rond op de klimconstructie bevestigd zijn te bereiken.  Er zijn 2 ronddraaiende wijzers die beslissen waar welk lichaamsdeel naartoe geplooid dient te worden.  Dit spel doet uiteraard denken aan het populaire gezelschapsspel ‘twister’, maar vergis je niet, dit is leuker! Soms willen de kinderen misschien de regels van het spel niet volgen en gewoon wat klimmen of hangen aan de wirwar van balken en platformpje, dat mag ook!

Prijzen en meer info