Apenparcours

ONZE HIT!

Wij bouwen een lang slingerend speeltoestel uit verschillende onderdelen.  Er is plaats voor evenwicht, behendigheid, kracht, lenigheid.  We bouwen onderdelen voor kleuters, voor 9-jarigen, voor 12-jarigen, onderdelen die de juffen ook geregeld eens willen testen, ...  Dit toestel is zeer modulair.  We kunnen bouwen op gras, op tegels, op beton, op zand, ...   Doordat we in dit toestel nergens de valhoogte van 60 centimeter overschrijden moet er helemaal geen valdempende ondergrond geplaatst te worden.

 
 
 
 
 
 
Details en prijzen

OF: u kiest zelf uit de verschillende opstellingen, legt de puzzel, berekent de prijs en zegt ons wanneer we kunnen bouwen.  (Opgepast: die puzzel past niet zomaar, wij moeten rekening houden met de veiligheidsnormen betreffende beklimbaarheid, beklemmingen, … maar ook met de stabiliteit van de constructie.  Dus wij gaan waarschijnlijk jullie puzzel wat moeten aanpassen aan de realiteit.)

 

OF:

FORMULE CARTE-BLANCHE:

(Dit hebben wij het liefst!)  

U toont en vertelt ons:

- de plaats waar we mogen bouwen

- de doelgroep: kleuters, lagere school, of allebei?

- hoe lang het parcours mag zijn (dus eigenlijk hoeveel geld of plaats je hebt…)

- wanneer we mogen bouwen

… en wij leven ons uit en maken er een prachtig parcours van!

PRIJS: 150 euro per meter

(een parcours van 30 meter (4500 euro) is een beetje de regel.  Het langste dat we ooit bouwden staat in Buitenschool De Bergop in Tiegem: 120 meter alstublieft!)

 

 
 
 
 
 
Weetjes
  • Wij maken uiteraard een keuringsattest op waaruit blijkt dat het toestel speelveilig is.
  • We gebruiken enkel duurzaam geïmpregneerd hout mét PEFC-label
  • uiteraard zitten ook wij met BTW verveeld.  Gelukkig mogen we in scholen vaste constructies bouwen tegen het verlaagd BTWtarief van 6%, jochei!
  • Als het speels, leerrijk en creatief, maar ook stevig en veilig mag zijn zit je bij ons goed.   ‘te mooi om er op te spelen’ is niet aan ons besteed.
  • In de regel bouwen wij met rode touwen, gele riemen, rode afdekdopjes.  Uitzonderlijk kunnen we ook wel eens in 'natuurkleuren' bouwen, bruine touwen en riemen en groene dopjes.  En oké dan, zonder meerprijs...
Tijdens de corona-crisis hadden we wat tijd over dus hebben we wat geëxperimenteerd en er is iets heel moois uit voort gekomen: een betaalbaar superstevig MOBIEL apenparcours!  Hierzo: www.mobielespeeltuin.be