avonturenmuur

LEUK, ECHT LEUK!

Wij bouwen een houten klimmuur, maar dan in 't supertof!  Naast de traditionele klimgrepen werken we ook met wielen, handvaten, touwen, riemen, blokjes, buizen, ...  hoe gekker en uitdagender hoe liever!   Dankzij de vele speelse variaties blijft deze horizontale klimwand voor de kinderen boeiend.   We kunnen de avonturenmuur zowel tegen een bestaande muur als midden in een veld of midden op een speelplaats bouwen of als omheining opbouwen.       We brengen ook een bordje aan met extra uitdagingen voor de grotere spelers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Details en prijzen

De avonturenmuur kost 350 euro per paneel (een paneel is ongeveer 1 meter breed).  10 panelen lijkt ons zowat het minimum om leuk en uitdagend te zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Weetjes

Zoals de meeste van onze speeltoestellen wordt ook de avonturenmuur gebouwd met een valhoogte onder de 60 centimeter, dus hoeft er geen valdempende ondergrond geplaatst te worden.

Omdat wij veel vraag kregen om een klimmuur te bouwen maar dat eigenlijk zelf niet zo'n leuk speeltoestel vonden hebben we goed nagedacht: waarom vinden we dit niet zo leuk, en hoe kan het beter?  We denken dat de fout bij een traditionele klimmuur is dat de kinderen er niet sociaal op kunnen spelen, ze kunnen elkaar niet zien tijdens het spel, dus spelen ze niet samen en dat samenspelen is toch net de essentie van spelen!?  Daarom hebben we ervoor gezorgd dat ze bij onze 'avonturenwand' al eens moeten omdraaien, door vensters naar elkaar kunnen kijken, door een tunnel moeten kruipen, en zelf dwars door een stuk van de muur elkaar kunnen aanraken tijdens het klimmen, jochei!