Glijparadijs

We kunnen er niet onderuit, het simpele van een glijbaan roetsjen blijft één van de leukste speeltoestellen.           Aangezien wij vooral speeltoestellen bouwen voor scholen -dus voor vele kinderen tegelijkertijd- nemen wij geen genoegen met een typische speeltoren waarbij je naar boven klimt om dan steeds weer van dezelfde glijbaan af te glijden.  Tijdens het kwartiertje speeltijd willen natuurlijk vele kinderen tegelijkertijd klimmen en glijden en je speelkwartier opofferen door in de wachtrij te staan tot jij ook eens mag glijden, dat kan natuurlijk niet.          Daarom bedachten wij het 'glijparadijs': een achthoekig platform met 4 manieren om boven te geraken en -jawel!- 4 verschillende glijbanen.  In het midden van het platform wordt een ronddraaiende pijl aangebracht voor de kinderen die niet kunnen kiezen of liever het lot laten beslissen.

 
 
 
 
Details en prijzen

Het was voor ons een moeilijke puzzel om dit toestel dat er in ons hoofd zo leuk uitzag kwaliteitsvol en toch betaalbaar te maken, maar we zijn er in geslaagd om deze aan te bieden aan 6000 euro, jochei!

 
 
 
 
Weetjes

Aangezien het platform op slechts 1 meter hoogte staat kunnen we dit toestel bouwen op gras, aarde, houthaksel, zand, ...  Als je het op de betegelde speelplaats wil moeten er eerst rubbertegels gelegd worden.