kweetniehoetoffeklimmuur

Wij bouwen een houten klimmuur, maar dan in 't supertof!  Naast de traditionele klimgrepen werken we ook met wielen, handvaten, touwen, riemen, blokjes, buizen, ...  hoe gekker en uitdagender hoe liever!   Dankzij de vele speelse variaties blijft deze horizontale klimmuur voor de kinderen boeiend.   We kunnen de klimmuur zowel tegen een bestaande muur als midden in een veld of midden op een speelplaats bouwen of als omheining opbouwen.

 
Details en prijzen

De klimmuur kost 300 euro per lopende meter.  10 meter lijkt ons zowat het minimum om leuk en uitdagend te zijn.

 
Weetjes

Zoals de meeste van onze speeltoestellen wordt ook de klimmuur gebouwd met een valhoogte onder de 60 centimeter, dus hoeft er geen valdemende ondergrond geplaatst te worden.

Omdat wij veel vraag kregen om een klimmuur te bouwen maar dat eigenlijk zelf niet zo'n leuk speeltoestel vonden hebben we goed nagedacht: waarom vinden we dit niet zo leuk, en hoe kan het beter?  We denken dat de fout bij een traditionele klimmuur is dat de kinderen er niet sociaal op kunnen spelen, ze kunnen elkaar niet zien tijdens het spel, dus spelen ze niet samen en dat samenspelen is toch net de essentie van spelen!?  Daarom hebben we ervoor gezorgd dat ze bij onze klimmuur al eens moeten omdraaien, door vensters naar elkaar kunnen kijken, en zelf dwars door een stuk van de muur elkaar kunnen aanraken tijdens het klimmen, jochei!