Speciallekes

Af en toe vinden we het wel eens leuk om wat te freestylen en nieuwe dingetjes te bedenken en uitbouwen.  Zo bouwden we een hangmatzone, zitbanken, 3D-twister, autootjes, schommel, zandtafel, kubusrups, waterspeeltoestel, speelmuur 'plezant-aan-elke-kant', danspodium, kriebelpad, ...       Deze toestellen bieden we eigenlijk NIET aan want daar zijn andere firma's genoeg voor te vinden die dit kunnen, wij bouwen liever onze eigen uitvindingen.  Echter binnen een groter project (bvb. je plaatst een paalhut met apenparcours en kampenzone) dan staan wij zeker open om ook extra bouwwerken op ons te nemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Details en prijzen

Zo bouwden we op een school in Blankenberge een parcours met een buitenpodium en een rustplek (voor de juffen!?) geïntegreerd.  

Zo bouwden we een blote voetenparcours onder een dubbele boomhut.

Zo bouwden we op een school een op maat gemaakte zandbak naast een paalhut.

Zo bouwden we een hangmattenconstructie voor tieners tussen de bomen waar we ook een apenparcours lieten doorslingeren.

Zo bouwden we in een stadsschool in Gent met zeer weinig plaats een speeltoestel 'de kubusrups' bovenop een fietsenstalling.

Zo bouwden we op een domein in Poperinge naast een lang apenparcours ook 2 voetbaldoelen en een aantal zitbanken (zodat de mensen van het nabije rusthuis kunnen meegenieten met de spelende kinderen)

Zo bouwden we op een school in Aartrijke waar we ondertussen hofleverancier zijn de 'autoots' op kleutermaat

Zo bouwden we al eens in en ook al eens onder een boomhut een 3D-twister.

Zo bouwden we in een BO-school een zandtafel en waterspeeltoestel ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Zo bouwden we een openbaar Kriebelpad in Slijpe.

Zo bouwden we een danspodium onder een afdak.

Zo bouwden we een omheining tussen de kindercrèche en de school waarbij de groten de kleintjes kunnen animeren.  Plezant aan elke kant!

Zo bouwden we een volledig speelpark genaamd Familiepark De Sierk (daar deden we wel zo'n 10 jaar over...)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Weetjes

Vraag maar raak!  Misschien hebben we wel goesting en tijd om jullie vreemde vraag vorm te geven.  Meestal gaan we eerst wat vloeken (wat vragen die nu weer, dat gaat toch nie!?), maar meestal na een nachtje slapen en nadenken onder de douche vinden we er wel iets op.