de Huizekes

ONS KNUFFELTJE!

4 verschillende doch soortgelijke huisjes in een dorpje bij elkaar, 4 huisjes met elkaar verbonden via een makkelijke en ook via een uitdagende weg.      De 4 huizekes hebben elk een andere sfeer: de blauwe bungalow is vanbinnen bekleed met gekleurde bollen, het groene zadeldak-huisje heeft allerhande prutserijen binnenin, het rode blokhuis is precies een dierenkooi of gevangenis, het gele dooshuisje heeft binnenin verschillende voelelementen.   De huisjes worden met elkaar verbonden via een brug met 4 verschillende ondergronden, en ook via 4 evenwicht-  en behendigheids-oefeningen.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Details en prijzen

4500 euro

Dit toestel bereiden we thuis helemaal voor waardoor we het op één dag als een ikea-kast bij jullie in mekaar kunnen puzzelen.

 
 
 
 
 
 
 
Weetjes

Een speeltoestel moet steeds anderhalve meter vrije valzone hebben aan alle mogelijke valkanten.  'De Huizekes' echter, is zo opgebouwd dat de kinderen in de speelhuisjes slecht aan 1 kant kunnen vallen.  Dit zorgt ervoor dat dit toestel zeer inzetbaar is op minder grote speelplaatsen.  Het toestel zelf beslaat een oppervlakte van zo'n 6 op 6 meter en kan reeds veilig gebouwd worden op een cirkel van 7 meter doorsnee!   (ter vergelijking: onze 'octopus' is ongeveer even groot maar vraagt wegens de verplichte valzone een oppervlakte van zo'n 10 meter rond.