klimmers-arena

onze veelzijdigste

Noem het een arena, een tribune, een buitenklas, een speeltoestel, ...  Wat zeker is: deze constructie is veelzijdig!  Met je school of speelplein kun je hier je optredens of toonmomenten laten doorgaan, met je klas kun je hier even buiten lesgeven, tijdens de speeltijd kan aan de voorkant gezeten en gesprongen, aan de achterkant geklommen, en aan de onderkant gekropen worden.

Dit toestel is eigenlijk een buitenklas waarbij de leerkracht de kinderen vlot even een bewegings-tussendoortje kan gunnen zonder dat ze de 'klas' echt verlaten.

 
 
 
 
 
 
 
Details en prijzen

We kunnen de arena opbouwen in verschillende maten:

1/4 cirkel: tot 50 kinderen - 7000 euro - 8 meter avonturenmuur aan de achterkant, onder de arena bouwen we een speleobox van zo'n 7 meter lang.

3/8 cirkel: tot 75 kinderen - 8500 € - 12 meter klimmuur, 11m tunnel

1/2 cirkel: tot 100 kinderen - 10.000 neuro - 16 meter muur, 15m tunnel

5/8 cirkel: 125 kadees - 11500 - 20, 19

3/4 cirkel: jawel, 150 kleine pagadders! - 13000 - 24, 23

en waarom niet, een volledige cirkel kan ook, maar dan mogen we niet vergeten wat in- en uitgangen te maken - 16.000

 

Een rechte arena (dat heet dan waarschijnlijk een 'tribune') met avonturenmuur en speeltunnel kan natuurlijk ook, no problemo!

 
 
 
 
 
 
 
Weetjes

Het hoogste beklimbare punt van de arena is 99 centimeter, dus mogen we dit opbouwen op een ondergrond van aarde of gras.  Indien u op tegels wil bouwen dan moet er langs de zijkanten een valdempende ondergrond voorzien worden, of we moeten iets lager bouwen, kan ook.

We kunnen vanuit de arena een aantal evenwichtsbruggen laten vertrekken en toekomen, we kunnen glijbaantjes van de arena laten slieren, wij staan zoals steeds open voor andere afmetingen, moeilijke puzzels, vreemde vragen, ...