Bekijk onze speeltuigen

Hieronder scroll je naar alles wat wij voor u kunnen doen.  Mocht je zelf een speelidee hebben denken wij daar natuurlijk graag over na!

Contacteer de speelpleinbouwers

 

Speeltoestellen

 

 
 

Speciallekes

In het kader van een groter project willen we al eens wat extra's bouwen zoals een zandbak, voetbalgoals, podium, tribune,hangmatzone, zitbanken, ...       Deze toestellen bieden we eigenlijk NIET aan want daar zijn andere firma's genoeg voor te vinden die dit kunnen, wij bouwen liever onze eigen uitvindingen.  Echter binnen een groter project (bvb. je plaatst een paalhut met apenparcours en kampenzone) dan staan wij zeker open om ook extra bouwwerken op ons te nemen.

 
 
 
 
 
Prijzen en meer info

SPIDERKID

ONS ZOTSTE!

Dit vinden wij het meest speelimpulsen biedende toestel dat we tot nog toe konden bedenken!  Naast klimmen en klauteren en bewegen en springen en nog vanalles lokt dit speeltoestel ook tik- en andere regelspelen uit.

 

 
 
Prijzen en meer info

KAMPENZONE

ONZE CREATIEFSTE!

Op het speelplein, op de speelplaats, in de tuin, maakt niet uit, één ding staat vast: kinderen moeten weer meer kampen gaan bouwen!  Omdat dit in deze tijd veelal niet meer mag of als gevaarlijk of zelfs als kattenkwaad gezien wordt bieden wij u een 'kampenzone' aan als speeltoestel.                                                                             De kinderen kunnen in deze veilige speelzone (onze kampenzone voldoet aan de EN1176-norm betreffende de veiligheid van speeltoestellen) verder bouwen aan een aantal reeds opgebouwde constructies.  De kinderen kunnen muren opbouwen met tand-en groefplanken, kunnen daken maken met tentzeil of planken, vensters steken, een vloertje leggen, een hangmat hangen, een vlag monteren, ...  We zorgen voor allerhande aanbod zodat de kids creatief aan de slag kunnen en hun eigen unieke kamp opbouwen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prijzen en meer info

KUBUSRUPS

onze modulairste

Op speelplaatsen waar eigenlijk plaats te kort is.  Op speelpleinen waar eigenlijk onvoldoende valzone is.  Bovenop een reeds bestaande constructie.        Yip, de 'kubusrups' is bedacht om toch een speeltoestel te kunnen zetten waar het eigenlijk als onmogelijk gezien wordt.

 
 
Prijzen en meer info

Twist & Shout

OMDAT WE DIT ZELF ZO LEUK VINDEN...

De Twist & Shout is een spel waarbij de kinderen handen, voeten, maar ook hoofd en kont lenig alle kanten op dienen te bewegen om de gekleurde stippen die overal rond op de klimconstructie bevestigd zijn te bereiken.  Er zijn 2 ronddraaiende wijzers die beslissen waar welk lichaamsdeel naartoe geplooid dient te worden.  Dit spel doet uiteraard denken aan het populaire gezelschapsspel ‘twister’, maar vergis je niet, dit is leuker! Soms willen de kinderen misschien de regels van het spel niet volgen en gewoon wat klimmen of hangen aan de wirwar van balken en platformpje, dat mag ook!

 
Prijzen en meer info

de Huizekes

ONS KNUFFELTJE!

4 verschillende doch soortgelijke huisjes in een dorpje bij elkaar, 4 huisjes met elkaar verbonden via een makkelijke en ook via een uitdagende weg.      De 4 huizekes hebben elk een andere sfeer: de blauwe bungalow is vanbinnen bekleed met gekleurde bollen, het groene zadeldak-huisje heeft allerhande prutserijen binnenin, het rode blokhuis is precies een dierenkooi of gevangenis, het gele dooshuisje heeft binnenin verschillende voelelementen.   De huisjes worden met elkaar verbonden via een brug met 4 verschillende ondergronden, en ook via 4 evenwicht-  en behendigheids-oefeningen.

 

 

 
 
Prijzen en meer info

in uw tuin

Wij zijn gespecialiseerd in speeltoestellen 'voor de openbare sector'.  Dus wij bouwen vooral in scholen, speelpleinen, kinderopvang, pretparken, ...  Wij bouwen volgens de verplichte EN1176-norm betreffende de veiligheid van speeltoestellen.    Af en toe vinden we het eens leuk om die normen te vergeten en onze fantasie wat minder beperkt vorm te kunnen geven.  Af en toe bouwen we wel eens op privé-plaatsen.  Af en toe hebben we wel eens goesting in een project dat wat zotter, noem het gerust 'spelen met iets meer risico' mag zijn.  

 
Prijzen en meer info

Apenparcours

ONZE HIT!

Wij bouwen een lang slingerend speeltoestel uit verschillende onderdelen.  Er is plaats voor evenwicht, behendigheid, kracht, lenigheid.  We bouwen onderdelen voor kleuters, voor 9-jarigen, voor 12-jarigen, onderdelen die de juffen ook geregeld eens willen testen, ...  Dit toestel is zeer modulair.  We kunnen bouwen op gras, op tegels, op beton, op zand, ...   Doordat we in dit toestel nergens de valhoogte van 60 centimeter overschrijden moet er helemaal geen valdempende ondergrond geplaatst te worden.

 
Prijzen en meer info

MULTI-SPEELHUT

ONZE LEUKSTE?

Mensen vragen ons of we een speeltoren kunnen bouwen 'zoals die van den Brico'.  Maar dat doen we natuurlijk niet.  Voor speeltoestellen voor weinig kinderen en enkel privé-gebruik kun je inderdaad bij den Brico terecht...  Wel bouwen wij speeltorens voor de openbare ruimte, dus goedgekeurd voor scholen, gemeenten, ...  Wel bouwen wij speeltorens waar 30 kinderen tegelijkertijd op kunnen spelen.  Check de foto's!

 
 
 
 
Prijzen en meer info

Boomhutten

ONZE TROTS!

We krijgen steeds meer vraag om boomhutten te bouwen op scholen en speelpleinen.  Natuurlijk zijn wij daar zeer blij mee!  Maar pas op, wij bouwen geen tuinhuisjes op palen noch boomchalets in rijke tuinen.  Wij werken steeds voor kinderen, dus een boomhut bij ons wordt steeds een speeltoestel!

 
 
 
Prijzen en meer info

avonturenmuur

LEUK, ECHT LEUK!

Wij bouwen een houten klimmuur, maar dan in 't supertof!  Naast de traditionele klimgrepen werken we ook met wielen, handvaten, touwen, riemen, blokjes, buizen, ...  hoe gekker en uitdagender hoe liever!   Dankzij de vele speelse variaties blijft deze horizontale klimwand voor de kinderen boeiend.   We kunnen de avonturenmuur zowel tegen een bestaande muur als midden in een veld of midden op een speelplaats bouwen of als omheining opbouwen.       We brengen ook een bordje aan met extra uitdagingen voor de grotere spelers.

 
 
 
 
 
 
 
 
Prijzen en meer info

sjotten en ravotten

TJA, VOETBAL BLIJFT TOCH PLEZANT...

Koning voetbal kunnen en mogen we natuurlijk niet wegdenken van de speelplaats.  Maar speelplaatsen waarbij het voetbal nog steeds meer dan de helft van de plek inpakt zijn gelukkig passé.  Bij jullie nog niet?  Dan helpen wij daar graag bij!  We bouwen een 'panna'-voetbalveld: een rond voetbalveld van 10 meter doorsnee, met de voetbalgoal in verwerkt.  Daar kunnen de jonge sjotters hun energie in kwijt zonder dat de bal te hoog of te ver vliegt.  Bevestigd aan de randen van het voetbalveld bouwen wij speel- en evenwichtsconstructies die kunnen bespeeld worden door het 'publiek' dat graag wat rond de voetballers hangt of door speelvogels die gewoon overal willen op klimmen en spelen.

 
 
 
 
 
 
Prijzen en meer info

Turn Around

ONS SPORTIEFSTE!

Dit speel- en turn-toestel blijkt vooral populair bij de meisjes.  De kinderen kunnen er turnoefeningen op doen zoals tuimelen en buitelen, maar ook evenwichtsoefeningen op de balk en de paal.         Er zijn maar liefst 8 tuimelstangen.  Wij zien de kinderen er elkaar op spiegelen, een tuimel-choreografie op geven, een workshop turnen geven, ...

 
 
 
Prijzen en meer info

Kleutertoestel Octopus

ONS PARELTJE!

We zijn er in geslaagd om een leuk speeltoestel voor kleuters te ontwerpen dat toch zeer laag bij de grond (onder de 60cm) blijft wat betreft valhoogte.  Dit zorgt ervoor dat er geen speciale valdemping zoals rubbertegels, zand, of houtschilfers moeten aangebracht worden.  Dat maakt het toestel natuurlijk lekker betaalbaar!  Onze 'octopus' bestaat uit 8 speel-armen van elk 3 meter lang die naar een achthoekig platform leiden.

 
 
Prijzen en meer info

volledige speelplein

Wat we het allerliefst doen is jullie volledige speelplein of speelplaats onder handen pakken!  We mochten dit reeds op een aantal scholen en ook in een kinderboerderij doen.  Genieten zowel voor ons als voor jullie!

 
 
Prijzen en meer info